Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc yoob chirileanu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Zamfirescu onderschept slim de pass. Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Achim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlan onderschept slim de pass. Cârlan passt de bal in één keer door. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă schiet op doel. Miculescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Achim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Băcilă de bal. Achim is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc yoob 44%, chirileanu 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc yoob - chirileanu 0:0

74e minuut.
Cârlan passt de bal met de wreef. Cizmă rent richting de bal. Caramitru onderschept slim de pass. Cârlan rent richting de bal. Cârlan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc yoob - chirileanu 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc yoob 55%, chirileanu 45%.
fc yoob - chirileanu 0:1