Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS ROMA BRASOV fece vitoru
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
10 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
30.7 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
matig Verdedigen zwak


36e minuut.
Proca met een snelle inworp. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson passt de bal zonder na te denken. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache draait met de bal, schiet en ... Prunariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Proca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raoul maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ghiţulescu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - fece vitoru 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA BRASOV 27%, fece vitoru 73%.
AS ROMA BRASOV - fece vitoru 1:0

53e minuut.
Ghiţulescu kopt de bal weg. Thompson heeft problemen om de bal te vangen. Baltariu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thompson raakt geblesseerd tijdens het duel. Wilk met een snel genomen vrije trap. Prunariu bokst de bal weg.

59e minuut.
Thompson rent richting de bal. Thompson speelt de bal door. Raoul rent richting de bal. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - fece vitoru 2:0

63e minuut.
Boţan geeft een hoge lob. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache onderschept slim de pass. Thompson rent richting de bal. Thompson geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bodu kopt de bal weg. Boţan is nu in balbezit. Grecea speelt de bal door. Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Wilk met een sublieme pass. Boţan rent richting de bal. Boţan speelt de bal door. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA BRASOV 21%, fece vitoru 79%.
AS ROMA BRASOV - fece vitoru 2:0