Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fece vitoru AS ROMA BRASOV
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 31.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson passt de bal met de wreef. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap. Prunariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fece vitoru - AS ROMA BRASOV 0:1

8e minuut.
Thompson speelt de bal door. Grecea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache rent richting de bal. Tudorache draait met de bal, schiet en ... Prunariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fece vitoru - AS ROMA BRASOV 0:2

17e minuut.
Raoul met een sublieme pass. Thompson speelt de bal door. Ghiţulescu is nu in balbezit. Maghiaru onderschept slim de pass. Maghiaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fece vitoru - AS ROMA BRASOV 0:3

17e minuut.
Daar is Gridean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudorache is nu in balbezit. Baltariu onderschept slim de pass. Maghiaru verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Grecea is nu in balbezit. Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk met een sublieme pass. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru draait met de bal, schiet en ... Prunariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Proca neemt de hoekschop. Daar is Baltariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raoul rent richting de bal. Raoul schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Thompson geeft een hoge lob. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru draait met de bal, schiet en ... Ghiţulescu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fece vitoru - AS ROMA BRASOV 0:4

27e minuut.
Patraulea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lungu komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Covei geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Proca met een snelle inworp. Thompson rent richting de bal. Thompson geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
fece vitoru - AS ROMA BRASOV 0:5

34e minuut.
Proca passt de bal in één keer door. Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckl geeft de bal voor. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Plăvoi is nu in balbezit. Proca verovert de bal door een tackle van achteren. Proca speelt de bal door. Glöckl geeft een hoge lob. Maghiaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Wilk geeft een hoge lob. Maghiaru rent richting de bal. Ghiţulescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maghiaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Tudorache zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fece vitoru 81%, AS ROMA BRASOV 19%.
fece vitoru - AS ROMA BRASOV 0:5

52e minuut.
Proca is nu in balbezit. Grecea is nu in balbezit. Proca verovert de bal door een tackle van achteren. Proca geeft een hoge lob. Raoul kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Boţan is nu in balbezit. Boţan geeft een lange en hoge pass. Pantilimon heeft problemen om de bal te vangen. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap. Prunariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru draait met de bal, schiet en ... Prunariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fece vitoru - AS ROMA BRASOV 0:6

58e minuut.
Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache rent richting de bal. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fece vitoru - AS ROMA BRASOV 0:7

62e minuut.
Baltariu passt de bal zonder na te denken. Pantilimon probeert de bal met de borst te controleren. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul haalt uit met een fantastische trap. Petrisor heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Boţan verovert de bal door een tackle van achteren. Boţan geeft een hoge lob. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fece vitoru - AS ROMA BRASOV 0:8

89e minuut.
Proca geeft de bal voor. Ghiţulescu is nu in balbezit. Raoul verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fece vitoru 67%, AS ROMA BRASOV 33%.
fece vitoru - AS ROMA BRASOV 0:8