Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astroMania ieu
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Lăscărescu passt de bal zonder na te denken. Dineţ heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ passt de bal zonder na te denken. Ionaş rent richting de bal. Ionaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş rent richting de bal. Rădoiu onderschept slim de pass. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mitrea rent richting de bal. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ speelt de bal door. Ionaş rent richting de bal. Ionaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rădoiu rent richting de bal. Lăscărescu is nu in balbezit. Rădoiu rent richting de bal. Lăscărescu onderschept slim de pass. Lăscărescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astroMania 40%, ieu 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
astroMania - ieu 0:0

46e minuut.
Truşcă rent richting de bal. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ passt de bal met de wreef. Ionaş rent richting de bal. Ionaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mitrea rent richting de bal. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ passt de bal zonder na te denken. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - ieu 1:0

58e minuut.
Carabaş kopt de bal weg. Klungelig pakt Rădoiu de bal. Dineţ probeert naar een medespeler te passen. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ionaş passt de bal met de wreef. Petre probeert de bal aan de voet te houden. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Puştea onderschept slim de pass. Puştea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puştea rent richting de bal. Puştea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - ieu 2:0

72e minuut.
Niţă verovert de bal door een tackle van achteren. Petre is nu in balbezit. Ionaş onderschept slim de pass. Ionaş haalt uit met een fantastische trap. Iorgulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - ieu 3:0

84e minuut.
Klungelig pakt Puştea de bal. Wat een zware overtreding van Niţă ... Strafschop! Puştea raakt geblesseerd tijdens het duel. Dineţ neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - ieu 4:0

85e minuut.
Puştea is nu in balbezit. Puştea geeft een lange en hoge pass. Rădoiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ionaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - ieu 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astroMania 38%, ieu 62%.
astroMania - ieu 5:0
ieu