Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 17:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029 [del]
  • Stadion: ieu Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3088
ieu astroMania
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 24.5
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Lăscărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăscărescu geeft de bal voor. Daar is Pungă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Zăncescu met een harde bal richting middenveld. Mitrea kopt de bal weg. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Amânar de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Puştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puştea probeert naar een medespeler te passen. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ieu - astroMania 0:1

18e minuut.
Dineţ probeert naar een medespeler te passen. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale probeert naar een medespeler te passen. Ionaş heeft problemen om de bal te vangen. Ionaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ probeert naar een medespeler te passen. Ionaş rent richting de bal. Ionaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ieu - astroMania 0:2

37e minuut.
Lăscărescu is nu in balbezit. Ciuchiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchiţă speelt de bal door. Truşcă is nu in balbezit. Truşcă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pungă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Caragiale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Dineţ de bal. Dineţ geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Ionaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Geantă verovert de bal door een tackle van achteren. Geantă probeert naar een medespeler te passen. Ionaş is nu in balbezit. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ieu 61%, astroMania 39%.
ieu - astroMania 0:2

50e minuut.
Horovăţ passt de bal zonder na te denken. Mitrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lăscărescu speelt de bal door. Geantă probeert naar een medespeler te passen. Ionaş is nu in balbezit. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Niţă rent richting de bal. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Iscru rent richting de bal. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Lăscărescu speelt de bal door. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea geeft de bal voor. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Geantă is nu in balbezit. Geantă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mitrea de bal. Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ieu 70%, astroMania 30%.
ieu - astroMania 0:2
ieu