Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc yoob FC viitorul
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Rozan controleert de bal met de borst. Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă met een sublieme pass. Achim rent richting de bal. Achim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Călugăru speelt de bal door. Mutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu rent richting de bal. Beţivu schiet op doel. Miculescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc yoob - FC viitorul 0:1

17e minuut.
Topan passt de bal in één keer door. Talpăşan rent richting de bal. Talpăşan met een sublieme pass. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Crainic geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rădoi met een snelle inworp. Rozan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Beţivu de bal onder controle te krijgen. Miculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc yoob - FC viitorul 0:2

32e minuut.
Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu passt de bal in één keer door. Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim schiet op doel. Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc yoob - FC viitorul 1:2

36e minuut.
Postoacă geeft de bal voor. Rădoi rent richting de bal. Crainic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crainic krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc yoob 46%, FC viitorul 54%.
fc yoob - FC viitorul 1:2

50e minuut.
Mitrache rent richting de bal. Mitrache geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gaţu de bal. Achim rent richting de bal. Achim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc yoob - FC viitorul 2:2

68e minuut.
Postoacă verovert de bal door een tackle van achteren. Caramitru onderschept slim de pass. Caramitru passt de bal met de wreef. Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim schiet op doel. Câţanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Niculaie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Călugăru met de inworp. Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niculaie. Achim raakt geblesseerd tijdens het duel. Caramitru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buhănescu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Achim de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rădoi rent richting de bal. Rădoi speelt de bal door. Mutu is nu in balbezit. Beţivu onderschept slim de pass. Beţivu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Topan kopt de bal weg. Daar is Caramitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozan probeert naar een medespeler te passen. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc yoob 49%, FC viitorul 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc yoob - FC viitorul 2:2