Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fece vitoru FC viitorul
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Beţivu passt de bal zonder na te denken. Patraulea rent richting de bal. Patraulea speelt de bal door. Bodu heeft problemen om de bal te vangen. Bodu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Postoacă geeft een hoge lob. Beţivu rent richting de bal. Beţivu passt de bal zonder na te denken. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Rozan de bal. Grecea verovert de bal door een tackle van achteren. Grecea geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bodu de bal onder controle te krijgen. Bodu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fece vitoru - FC viitorul 1:0

27e minuut.
Gaţu geeft een hoge lob. Talpăşan kopt de bal weg. Rozan is nu in balbezit. Rozan passt de bal in één keer door. Beţivu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Postoacă geeft de bal voor. Inworp. Patraulea met de inworp. Bodu rent richting de bal. Bodu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fece vitoru 41%, FC viitorul 59%.
fece vitoru - FC viitorul 1:0

49e minuut.
Gridean heeft problemen om de bal te vangen. Bodu rent richting de bal. Bodu met een sublieme pass. Gridean is nu in balbezit. Gridean schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bodu rent richting de bal. Bodu passt de bal met de wreef. Gridean is nu in balbezit. Gridean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fece vitoru - FC viitorul 2:0

88e minuut.
Niculaie rent richting de bal. Niculaie passt de bal in één keer door. Petrisor rent richting de bal. Rozan verovert de bal door een tackle van achteren. Rozan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fece vitoru 54%, FC viitorul 46%.
fece vitoru - FC viitorul 2:0