Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC viitorul fece vitoru
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 22.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Niculaie verovert de bal door een tackle van achteren. Niculaie met een sublieme pass. Beţivu rent richting de bal. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC viitorul - fece vitoru 1:0

14e minuut.
Grecea passt de bal met de wreef. Bodu rent richting de bal. Bodu probeert naar een medespeler te passen. Gridean is nu in balbezit. Gridean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Enache is nu in balbezit. Enache speelt de bal door. Grecea rent richting de bal. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC viitorul 47%, fece vitoru 53%.
FC viitorul - fece vitoru 1:0

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Plăvoi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baltariu heeft problemen om de bal te vangen. Patraulea is nu in balbezit. Patraulea schiet op doel. Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Preoteasa met een sublieme pass. Klungelig pakt Pantilimon de bal. Rădoi onderschept slim de pass. Rădoi geeft een lange en hoge pass. Beţivu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Câţanu rent richting de bal. Câţanu geeft een hoge lob. Preoteasa probeert de bal aan de voet te houden. Patraulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea geeft de bal voor. Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Bodu onderschept slim de pass. Bodu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gridean de bal. Gridean schiet op doel. Blerincă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Grecea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu verovert de bal door een tackle van achteren. Beţivu probeert naar een medespeler te passen. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC viitorul - fece vitoru 2:0

89e minuut.
Bodu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Flocea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC viitorul 52%, fece vitoru 48%.
FC viitorul - fece vitoru 2:0