Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA EDFCSBMA astroMania
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Dodos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Catinca komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catinca. Matei raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Matei kan niet meer verder spelen. Geantă komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Caragiale is nu in balbezit. Caragiale geeft een lange en hoge pass. Daar is Petrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionaş rent richting de bal. Ionaş schiet op doel. Olivia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA EDFCSBMA - astroMania 0:1

28e minuut.
Corbea trapt de bal weg van het doel. Geantă kopt de bal weg. Klungelig pakt Opriş de bal. Dineţ rent richting de bal. Dineţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Petrea rent richting de bal. Ionaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petrea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ichim met een snel genomen vrije trap. Daar is Lăscărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA EDFCSBMA 58%, astroMania 42%.
STEAUA EDFCSBMA - astroMania 0:1

46e minuut.
Ichim heeft problemen om de bal te vangen. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ geeft een lange en hoge pass. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Puiu passt de bal met de wreef. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dineţ krijgt een gele kaart. Bolovan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ichim met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ichim rent richting de bal. Dineţ onderschept slim de pass. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Klungelig pakt Lăscărescu de bal. Opriş is nu in balbezit. Lăscărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Olivia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Ionaş passt de bal in één keer door. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan speelt de bal door. Ionaş rent richting de bal. Ionaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA EDFCSBMA - astroMania 0:2

73e minuut.
Catinca probeert naar een medespeler te passen. Mateescu is nu in balbezit. Caterincă rent richting de bal. Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mateescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA EDFCSBMA - astroMania 1:2

77e minuut.
Mitrea rent richting de bal. Mitrea probeert naar een medespeler te passen. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Opriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ rent richting de bal. Opriş onderschept slim de pass. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA EDFCSBMA 74%, astroMania 26%.
STEAUA EDFCSBMA - astroMania 1:2