Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc yoob AS ROMA BRASOV
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 29.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


17e minuut.
Boţan geeft de bal voor. Tudorache kopt de bal weg. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru schiet op doel. Miculescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc yoob - AS ROMA BRASOV 0:1

19e minuut.
Maghiaru kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crainic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thompson rent richting de bal. Thompson passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Proca geeft een lange en hoge pass. Raoul heeft problemen om de bal te vangen. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap. Miculescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc yoob - AS ROMA BRASOV 0:2

43e minuut.
Maghiaru rent richting de bal. Mutu onderschept slim de pass. Mutu speelt de bal door. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc yoob 77%, AS ROMA BRASOV 23%.
fc yoob - AS ROMA BRASOV 0:2

64e minuut.
Proca passt de bal zonder na te denken. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul probeert naar een medespeler te passen. Maghiaru heeft problemen om de bal te vangen. Maghiaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Caramitru rent richting de bal. Proca onderschept slim de pass. Proca speelt de bal door. Thompson rent richting de bal. Thompson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc yoob - AS ROMA BRASOV 0:3

72e minuut.
Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk passt de bal met de wreef. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mutu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Wilk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tudorache de bal. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru schiet op doel. Mutu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Caramitru rent richting de bal. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tudorache de bal. Tudorache schiet op doel. Miculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc yoob - AS ROMA BRASOV 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc yoob 77%, AS ROMA BRASOV 23%.
fc yoob - AS ROMA BRASOV 0:4