Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS ROMA BRASOV fc yoob
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Achim is nu in balbezit. Bustos rent richting de bal. Achim onderschept slim de pass. Achim haalt uit met een fantastische trap. Bătrânu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

12e minuut.
Boţan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Raoul de bal. Raoul probeert naar een medespeler te passen. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Wilk passt de bal in één keer door. Raoul rent richting de bal. Raoul met een sublieme pass. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - fc yoob 1:0

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Proca zal de hoekschop nemen. Maghiaru probeert de bal met de borst te controleren. Miculescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Tudorache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - fc yoob 2:0

36e minuut.
Maghiaru onderschept slim de pass. Călugăru speelt de bal door. Wilk geeft een lange en hoge pass. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Maghiaru probeert de bal aan de voet te houden. Călugăru kopt de bal weg. Maghiaru heeft problemen om de bal te vangen. Thompson is nu in balbezit. Thompson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA BRASOV 28%, fc yoob 72%.
AS ROMA BRASOV - fc yoob 2:0

50e minuut.
Achim rent richting de bal. Glöckl is nu in balbezit. Glöckl passt de bal met de wreef. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap. Miculescu bokst de bal weg.

51e minuut.
Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Călugăru de bal onder controle te krijgen. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - fc yoob 3:0

75e minuut.
Maghiaru kopt de bal weg. Daar is Thompson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thompson passt de bal in één keer door. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru geeft een hoge lob. Daar is Peneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Miculescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache haalt uit met een fantastische trap. Maghiaru probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - fc yoob 4:0

80e minuut.
Tudorache geeft de bal voor. Raoul is nu in balbezit. Raoul passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Proca de bal. Proca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Proca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thompson geeft de bal voor. Maghiaru probeert de bal aan de voet te houden. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - fc yoob 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA BRASOV 18%, fc yoob 82%.
AS ROMA BRASOV - fc yoob 5:0