Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 17:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029 [del]
  • Stadion: ieu Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2831
ieu FC viitorul
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Talpăşan met een snelle inworp. Rădoiu is nu in balbezit. Rozan begaat een overtreding. Rozan krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Topan passt de bal in één keer door. Talpăşan is nu in balbezit. Talpăşan passt de bal in één keer door. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş rent richting de bal. Postoacă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Postoacă naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Rozan kan de bal niet met de borst controleren. Rădoiu rent richting de bal. Rădoiu speelt de bal door. Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă draait met de bal, schiet en ... Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niculaie heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Truşcă rent richting de bal. Truşcă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ieu 39%, FC viitorul 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ieu - FC viitorul 0:0

46e minuut.
Carabaş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciuchiţă komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu passt de bal zonder na te denken. Gaţu heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Preoteasa is nu in balbezit. Cornea onderschept slim de pass. Cornea met een sublieme pass. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Klungelig pakt Talpăşan de bal. Ciuchiţă is nu in balbezit. Niculaie rent richting de bal. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Niculaie passt de bal zonder na te denken. Rozan rent richting de bal. Rozan passt de bal in één keer door. Beţivu rent richting de bal. Beţivu schiet op doel. Iorgulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ieu - FC viitorul 0:1

76e minuut.
Rădoi verovert de bal door een tackle van achteren. Niţă verovert de bal door een tackle van achteren. Niţă speelt de bal door. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Blerincă geeft de bal voor. Inworp. Cornea met de inworp. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Petre speelt de bal door. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă speelt de bal door. Truşcă rent richting de bal. Truşcă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Petre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pungă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ieu 37%, FC viitorul 63%.
ieu - FC viitorul 0:1
ieu