Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS ROMA BRASOV STEAUA EDFCSBMA
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Wilk geeft de bal voor. Maghiaru heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petrea. Maghiaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maghiaru komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Glöckl geeft een hoge lob. Petrea heeft problemen om de bal te vangen. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - STEAUA EDFCSBMA 1:0

11e minuut.
Proca verovert de bal door een tackle van achteren. Proca passt de bal zonder na te denken. Raoul speelt de bal door. Tudorache rent richting de bal. Tudorache schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - STEAUA EDFCSBMA 2:0

19e minuut.
Wilk onderschept slim de pass. Thompson is nu in balbezit. Thompson met een sublieme pass. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - STEAUA EDFCSBMA 3:0

21e minuut.
Panait verovert de bal door een tackle van achteren. Panait geeft de bal voor. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu haalt uit met een fantastische trap. Bătrânu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - STEAUA EDFCSBMA 3:1

29e minuut.
Ichim geeft de bal voor. Klungelig pakt Glöckl de bal. Puiu rent richting de bal. Glöckl onderschept slim de pass. Glöckl geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ichim is nu in balbezit. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson passt de bal met de wreef. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru draait met de bal, schiet en ... Olivia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA BRASOV 21%, STEAUA EDFCSBMA 79%.
AS ROMA BRASOV - STEAUA EDFCSBMA 3:1

47e minuut.
Ichim bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bolovan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

48e minuut.
Wilk passt de bal met de wreef. Raoul geeft een hoge lob. Tudorache krijgt zijn hoofd ertegen. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - STEAUA EDFCSBMA 4:1

49e minuut.
Maghiaru verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson rent richting de bal. Thompson speelt de bal door. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Proca kopt de bal weg. Wilk geeft een lange en hoge pass. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul geeft de bal voor. Maghiaru heeft problemen om de bal te vangen. Olivia bokst de bal weg. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru onderschept slim de pass. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - STEAUA EDFCSBMA 5:1

57e minuut.
Panait geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Proca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Raoul geeft de bal voor. Petrea kopt de bal weg. Klungelig pakt Panait de bal. Tudorache rent richting de bal. Tudorache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Petrea met een harde bal richting middenveld. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca geeft een lange en hoge pass. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Maghiaru probeert naar een medespeler te passen. Raoul is nu in balbezit. Raoul geeft de bal voor. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Thompson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Raoul de bal onder controle te krijgen. Petrea is nu in balbezit. Raoul is nu in balbezit. Raoul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - STEAUA EDFCSBMA 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA BRASOV 12%, STEAUA EDFCSBMA 88%.
AS ROMA BRASOV - STEAUA EDFCSBMA 6:1