Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA EDFCSBMA AS ROMA BRASOV
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 30.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen matig


13e minuut.
Opriş is nu in balbezit. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA EDFCSBMA - AS ROMA BRASOV 0:1

28e minuut.
Ichim heeft problemen om de bal te vangen. Thompson rent richting de bal. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Olivia met een sublieme pass. Dodos kopt de bal weg. Boţan controleert de bal met de borst. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA EDFCSBMA 68%, AS ROMA BRASOV 32%.
STEAUA EDFCSBMA - AS ROMA BRASOV 0:1

60e minuut.
Opriş kopt de bal weg. Ploaie is nu in balbezit. Proca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ploaie raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ploaie kan niet meer verder spelen. Boldiş komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Tudorache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thompson is nu in balbezit. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap. Olivia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Boţan rent richting de bal. Boţan geeft een lange en hoge pass. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru schiet op doel. Olivia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA EDFCSBMA - AS ROMA BRASOV 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA EDFCSBMA 83%, AS ROMA BRASOV 17%.
STEAUA EDFCSBMA - AS ROMA BRASOV 0:2