Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astroMania fc yoob
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dineţ passt de bal met de wreef. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş draait met de bal, schiet en ... Miculescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mutu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - fc yoob 1:0

7e minuut.
Mitrea geeft een lange en hoge pass. Ionaş rent richting de bal. Călugăru begaat een overtreding. Călugăru krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Caterincă trapt de bal weg. Truşcă kopt de bal weg. Daar is Lăscărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achim rent richting de bal. Achim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Caramitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ rent richting de bal. Dineţ met een sublieme pass. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - fc yoob 2:0

21e minuut.
Dineţ is nu in balbezit. Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ draait met de bal, schiet en ... Miculescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - fc yoob 3:0

22e minuut.
Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă passt de bal in één keer door. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim verovert de bal door een tackle van achteren. Achim schiet op doel. Zăncescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă rent richting de bal. Ionaş begaat een overtreding. Ionaş krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Buhănescu met de inworp. Mitrache rent richting de bal. Mitrache speelt de bal door. Caramitru rent richting de bal. Caramitru geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Matei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Geantă komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Truşcă is nu in balbezit. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ met een sublieme pass. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - fc yoob 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astroMania 48%, fc yoob 52%.
astroMania - fc yoob 4:0

54e minuut.
Geantă geeft een lange en hoge pass. Maghiaru speelt de bal door. Daar is Mutu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş draait met de bal, schiet en ... Miculescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puştea zal de hoekschop nemen. Daar is Maghiaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionaş rent richting de bal. Ionaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mitrache passt de bal met de wreef. Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă geeft een lange en hoge pass. Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. Lăscărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăscărescu met een sublieme pass. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puştea met een snelle inworp. Mutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Achim geeft een lange en hoge pass. Daar is Puştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puştea passt de bal in één keer door. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ haalt uit met een fantastische trap. Miculescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Mitrache rent richting de bal. Geantă verovert de bal door een tackle van achteren. Geantă passt de bal zonder na te denken. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - fc yoob 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astroMania 33%, fc yoob 67%.
astroMania - fc yoob 5:0