Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamoalex FCBraila
Attack Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Telvi trapt de bal weg. Butanu kopt de bal weg. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Telvi met een harde bal richting middenveld. Popek kopt de bal weg. Dzikuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikuński draait met de bal, schiet en ... Bănuţă probeert de bal aan de voet te houden. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Moceanu kopt de bal weg. Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek passt de bal in één keer door. Dzikuński is nu in balbezit. Dzikuński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Towneley geeft de bal voor. Popek probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Bănuţă de bal onder controle te krijgen. Dzikuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikuński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCBraila 1:0

38e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Popek speelt de bal door. Gaţu rent richting de bal. Makuch verovert de bal door een tackle van achteren. Makuch schiet op doel. Telvi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamoalex 30%, FCBraila 70%.
Dynamoalex - FCBraila 1:0

47e minuut.
Popek passt de bal in één keer door. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton maakt een afschuwelijke overtreding. Hariton krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Ohlmark passt de bal zonder na te denken. Popek met een sublieme pass. Dzikuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch rent richting de bal. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCBraila 2:0

49e minuut.
Daar is Barcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcă passt de bal met de wreef. Gaţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch verovert de bal door een tackle van achteren. Makuch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCBraila 3:0

73e minuut.
Daar is Brătescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek passt de bal met de wreef. Dzikuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikuński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCBraila 4:0

80e minuut.
Bauts is nu in balbezit. Bauts geeft een lange en hoge pass. Cardozo geeft de bal voor. Daar is Dzikuński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzikuński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tekinoğlu geeft een hoge lob. Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek passt de bal met de wreef. Makuch heeft problemen om de bal te vangen. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCBraila 5:0

90e minuut.
Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Popek rent richting de bal. Popek speelt de bal door. Dzikuński rent richting de bal. Dzikuński draait met de bal, schiet en ... Telvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamoalex 27%, FCBraila 73%.
Dynamoalex - FCBraila 5:0