Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCBraila Dynamoalex
Normal Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 25.9
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Maldonado speelt de bal door. Dzikuński is nu in balbezit. Dzikuński speelt de bal door. Cardozo rent richting de bal. Cardozo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Ferestrău rent richting de bal. Tekinoğlu onderschept slim de pass. Tekinoğlu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Hariton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado speelt de bal door. Makuch is nu in balbezit. Makuch schiet op doel. Jerpelea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - Dynamoalex 0:1

28e minuut.
Bauts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado geeft een hoge lob. Cardozo kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Butanu onderschept slim de pass. Popek verovert de bal door een tackle van achteren. Popek speelt de bal door. Makuch rent richting de bal. Makuch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu geeft een hoge lob. Barcă kopt de bal weg. Grecea is nu in balbezit. Grecea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardozo met de inworp. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado passt de bal zonder na te denken. Bauts met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - Dynamoalex 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBraila 49%, Dynamoalex 51%.
FCBraila - Dynamoalex 0:2

51e minuut.
Makuch rent richting de bal. Makuch passt de bal met de wreef. Dzikuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikuński draait met de bal, schiet en ... Jerpelea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - Dynamoalex 0:3

80e minuut.
Popek passt de bal zonder na te denken. Dzikuński is nu in balbezit. Bănuţă is nu in balbezit. Dzikuński onderschept slim de pass. Dzikuński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cardozo geeft een hoge lob. Daar is Hariton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makuch is nu in balbezit. Makuch draait met de bal, schiet en ... Gaţu heeft problemen om de bal te vangen. Jerpelea bokst de bal weg.

84e minuut.
Tekinoğlu rent richting de bal. Ferestrău begaat een overtreding. Tekinoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maldonado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cardozo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBraila 52%, Dynamoalex 48%.
FCBraila - Dynamoalex 0:3