Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurzan Dynamoalex
Attack Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 28.9
good Schieten unsatisfactory
good Passen weak
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Zwierzak heeft problemen om de bal te vangen. Crăcan rent richting de bal. Crăcan passt de bal met de wreef. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek draait met de bal, schiet en ... Zaldívar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Monteiro Neto heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Dynamoalex 1:0

8e minuut.
Ohlmark met een snelle inworp. Bauts rent richting de bal. Bauts geeft de bal voor. Dzikuński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Monteiro Neto de bal. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Crăcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Zaldívar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Dynamoalex 2:0

14e minuut.
Pühringer geeft de bal voor. Klungelig pakt Popek de bal. Pühringer onderschept slim de pass. Pühringer geeft een lange en hoge pass. Zaldívar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Dynamoalex 3:0

18e minuut.
Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Towneley is nu in balbezit. Guziałek onderschept slim de pass. Guziałek schiet op doel. Zaldívar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Dynamoalex 4:0

20e minuut.
Daar is Zwierzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierzak passt de bal in één keer door. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Zaldívar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Dynamoalex 5:0

25e minuut.
Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak passt de bal met de wreef. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel. Zaldívar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak geeft een hoge lob. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Grosso geeft een hoge lob. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro Neto begaat een overtreding. Monteiro Neto krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Khắc Cường controleert de bal met de borst. Khắc Cường geeft een hoge lob. Tekinoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Dynamoalex 6:0

32e minuut.
Özberkiner geeft een hoge lob. Monteiro Neto probeert de bal met de borst te controleren. Khắc Cường speelt de bal door. Daar is Crăcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Zaldívar bokst de bal weg.

36e minuut.
Zwierzak met de inworp. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan geeft een lange en hoge pass. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Khắc Cường passt de bal in één keer door. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan geeft een lange en hoge pass. Crăcan springt en kopt de bal. Zaldívar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Dynamoalex 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 43%, Dynamoalex 57%.
Kurzan - Dynamoalex 7:0

53e minuut.
Monteiro Neto geeft de bal voor. Inworp. Şeitan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Tekinoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Zaldívar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Dynamoalex 8:0

59e minuut.
Pühringer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tekinoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Zaldívar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Dynamoalex 9:0

69e minuut.
Towneley geeft een hoge lob. Daar is Robak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robak speelt de bal door. Pühringer geeft een hoge lob. Crăcan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Dynamoalex 10:0

69e minuut.
Nadirli komt het veld opgelopen. Pacak komt het veld opgelopen. Burlacu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Popek heeft problemen om de bal te vangen. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Özberkiner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Özberkiner krijgt een gele kaart. Makuch raakt geblesseerd tijdens het duel. Popek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Popek probeert de bal aan de voet te houden. Pühringer met een sublieme pass. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ohlmark heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường met een sublieme pass. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 34%, Dynamoalex 66%.
Kurzan - Dynamoalex 10:0