Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Jiul Petrosani Kurzan
Normal Tactiek Attack
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.7 gemiddelde waardering 37.2
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Crăcan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soare. Crăcan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pühringer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guziałek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Podgorean heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường passt de bal in één keer door. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Dineţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crăcan is nu in balbezit. Paal! Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Jiul Petrosani - Kurzan 0:1

4e minuut.
Soare is nu in balbezit. Crăcan onderschept slim de pass. Beclea is nu in balbezit. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Şeitan geeft een lange en hoge pass. Zwierzak kopt de bal weg. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường geeft een hoge lob. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Jiul Petrosani - Kurzan 0:2

8e minuut.
Khắc Cường onderschept slim de pass. Guziałek rent richting de bal. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Buga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zwierzak met een snelle inworp. Pühringer geeft een hoge lob. Guziałek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ioanin kopt de bal weg. Pühringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pühringer geeft de bal voor. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pühringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pühringer geeft de bal voor. Hâmpu heeft problemen om de bal te vangen. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek haalt uit met een fantastische trap. Dineţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường passt de bal met de wreef. Ioanin heeft problemen om de bal te vangen. Guziałek rent richting de bal. Guziałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Buga rent richting de bal. Zwierzak verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzak met een sublieme pass. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Jiul Petrosani - Kurzan 0:3

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Zwierzak de bal onder controle te krijgen. Pühringer speelt de bal door. Klungelig pakt Podgorean de bal. Guziałek rent richting de bal. Guziałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Jiul Petrosani - Kurzan 0:4

45e minuut.
Beclea met de inworp. Şeitan speelt de bal door. Pühringer geeft de bal voor. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek haalt uit met een fantastische trap. Dineţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Jiul Petrosani 76%, Kurzan 24%.
CS Jiul Petrosani - Kurzan 0:4

47e minuut.
Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường passt de bal zonder na te denken. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CS Jiul Petrosani - Kurzan 0:5

51e minuut.
Robak passt de bal in één keer door. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan geeft een lange en hoge pass. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Robak speelt de bal door. Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel. Dineţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Jiul Petrosani - Kurzan 0:6

60e minuut.
Klungelig pakt Crăcan de bal. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường passt de bal zonder na te denken. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Jiul Petrosani - Kurzan 0:7

63e minuut.
Guziałek rent richting de bal. Guziałek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Podgorean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Jiul Petrosani - Kurzan 0:8

66e minuut.
Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak geeft een lange en hoge pass. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan geeft een lange en hoge pass. Crăcan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bogos komt het veld opgelopen. Burlacu komt het veld opgelopen. Pacak komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Zwierzak verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzak met een sublieme pass. Khắc Cường rent richting de bal. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hâmpu geeft de bal voor. Pühringer is nu in balbezit. Pühringer probeert naar een medespeler te passen. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Beclea probeert de bal met de borst te controleren. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Burlacu probeert de bal aan de voet te houden. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Pühringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pühringer geeft een lange en hoge pass. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. Dineţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Jiul Petrosani - Kurzan 0:9

77e minuut.
Khắc Cường passt de bal met de wreef. Daar is Burlacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Pacak is nu in balbezit. Pacak schiet op doel. Dineţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Hâmpu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şeitan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường geeft een lange en hoge pass. Dineţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Zwierzak verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzak met een sublieme pass. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. Dineţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Jiul Petrosani - Kurzan 0:10

84e minuut.
Robak kopt de bal weg. Daar is Soare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường geeft de bal voor. Burlacu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan passt de bal in één keer door. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pacak de bal. Pacak haalt uit met een fantastische trap. Dineţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Şeitan is nu in balbezit. Şeitan geeft de bal voor. Ioanin kopt de bal weg. Pacak rent richting de bal. Pacak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Jiul Petrosani 84%, Kurzan 16%.
CS Jiul Petrosani - Kurzan 0:10