Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 17:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.030 [del]
  • Stadion: FCNB Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2763
FCNB CSM Botosani
NC Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
75% Spel op eigen helft 25%
5 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Pollentier rent richting de bal. Pollentier geeft een hoge lob. Drăgan rent richting de bal. Drăgan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - CSM Botosani 0:1

7e minuut.
Creangă met een sublieme pass. Pazio verovert de bal door een tackle van achteren. Ostaşu is nu in balbezit. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan draait met de bal, schiet en ... Neaga bokst de bal weg. Drăgan rent richting de bal. Drăgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - CSM Botosani 0:2

10e minuut.
Ostaşu onderschept slim de pass. Ostaşu speelt de bal door. Klungelig pakt Drăgan de bal. Drăgan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pietreanu heeft problemen om de bal te vangen. Candelato begaat een overtreding. Pietreanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pietreanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - CSM Botosani 0:3

15e minuut.
Palumbo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lungulescu met de inworp. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu passt de bal in één keer door. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan schiet op doel. Neaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă probeert naar een medespeler te passen. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - CSM Botosani 0:4

39e minuut.
Doeltrap. Şerban met een harde bal richting middenveld. Ostaşu kopt de bal weg. Drăgan rent richting de bal. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. Neaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ostaşu is nu in balbezit. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - CSM Botosani 0:5

41e minuut.
Pollentier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lungulescu met de inworp. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNB 78%, CSM Botosani 22%.
FCNB - CSM Botosani 0:5

46e minuut.
Pazio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Link komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă probeert naar een medespeler te passen. Drăgan rent richting de bal. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Drăgan rent richting de bal. Drăgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - CSM Botosani 0:6

48e minuut.
Szántai met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lungulescu met een snelle inworp. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu met een sublieme pass. Neaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Prunea rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lungulescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Drăgănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drăgan rent richting de bal. Drăgan schiet op doel. Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - CSM Botosani 0:7

51e minuut.
Lungulescu speelt de bal door. Huma is nu in balbezit. Huma passt de bal in één keer door. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă haalt uit met een fantastische trap. Neaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - CSM Botosani 0:8

54e minuut.
Pollentier geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulimowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - CSM Botosani 1:8

65e minuut.
Link geeft de bal voor. Inworp. Creangă met de inworp. Ostaşu is nu in balbezit. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Candelato is nu in balbezit. Lungulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungulescu geeft een lange en hoge pass. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan schiet op doel. Neaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Link onderschept slim de pass. Pietreanu rent richting de bal. Link onderschept slim de pass. Link schiet op doel. Pintilei probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNB 73%, CSM Botosani 27%.
FCNB - CSM Botosani 1:8