Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurzan FC Trapezului
Attack Tactiek 433
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 27.1
solid Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Şeitan probeert naar een medespeler te passen. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường passt de bal met de wreef. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan schiet op doel. Bucătaru bokst de bal weg.

6e minuut.
Nistorescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwierzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Khắc Cường passt de bal zonder na te denken. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak speelt de bal door. Pacak rent richting de bal. Pacak schiet op doel. Bucătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Inworp. Şeitan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macavei met een sublieme pass. Pühringer geeft een hoge lob. Crăcan springt en kopt de bal. Bucătaru bokst de bal weg.

20e minuut.
Mihuţ met een sublieme pass. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường passt de bal in één keer door. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crăcan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nistorescu. Crăcan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pühringer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pacak rent richting de bal. Pacak haalt uit met een fantastische trap. Bucătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Esca passt de bal in één keer door. Pühringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vînătoru zijn tegenspeler op de grond. Vînătoru krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường onderschept slim de pass. Khắc Cường speelt de bal door. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FC Trapezului 1:0

43e minuut.
Inworp. Zwierzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khắc Cường rent richting de bal. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FC Trapezului 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 29%, FC Trapezului 71%.
Kurzan - FC Trapezului 2:0

49e minuut.
Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu is nu in balbezit. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan schiet op doel. Bucătaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FC Trapezului 3:0

53e minuut.
Grosso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Predeanu rent richting de bal. Predeanu passt de bal zonder na te denken. Vînătoru rent richting de bal. Vînătoru schiet op doel. Trung Long kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Robak kopt de bal weg. Daar is Mihuţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacak is nu in balbezit. Pacak haalt uit met een fantastische trap. Bucătaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FC Trapezului 4:0

66e minuut.
Pühringer passt de bal zonder na te denken. Khắc Cường heeft problemen om de bal te vangen. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pühringer verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Cường speelt de bal door. Bucătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogos komt het veld opgelopen. Burlacu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pühringer kopt de bal weg. Burlacu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Bucătaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FC Trapezului 5:0

70e minuut.
Guziałek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu geeft een hoge lob. Mihuţ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường draait met de bal, schiet en ... Bucătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Mihuţ onderschept slim de pass. Mihuţ speelt de bal door. Khắc Cường speelt de bal door. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FC Trapezului 6:0

76e minuut.
Klungelig pakt Butcaru de bal. Khắc Cường speelt de bal door. Guziałek rent richting de bal. Daar is Guziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guziałek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FC Trapezului 7:0

78e minuut.
Macavei is nu in balbezit. Macavei passt de bal met de wreef. Grosso met een sublieme pass. Daar is Guziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khắc Cường geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bogos passt de bal in één keer door. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Khắc Cường met een sublieme pass. Guziałek rent richting de bal. Guziałek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lisień kopt de bal weg. Pühringer controleert de bal met de borst. Pühringer speelt de bal door. Guziałek rent richting de bal. Guziałek geeft een lange en hoge pass. Bucătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FC Trapezului 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 31%, FC Trapezului 69%.
Kurzan - FC Trapezului 8:0