Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCBraila CS Jiul Petrosani
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Dineţ met een harde bal richting middenveld. Daar is Hariton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coşerea is nu in balbezit. Soare onderschept slim de pass. Hariton geeft de bal voor. Dineţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ferestrău rent richting de bal. Buga speelt de bal door. Grecea rent richting de bal. Grecea haalt uit met een fantastische trap. Dineţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - CS Jiul Petrosani 1:0

13e minuut.
Moceanu rent richting de bal. Moceanu probeert naar een medespeler te passen. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea geeft een lange en hoge pass. Badarică springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCBraila - CS Jiul Petrosani 1:1

23e minuut.
Daar is Grecea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buga is nu in balbezit. Grecea onderschept slim de pass. Grecea draait met de bal, schiet en ... Dineţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - CS Jiul Petrosani 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBraila 49%, CS Jiul Petrosani 51%.
FCBraila - CS Jiul Petrosani 2:1

57e minuut.
Buga is nu in balbezit. Grecea is nu in balbezit. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - CS Jiul Petrosani 3:1

66e minuut.
Hâmpu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maftei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hâmpu met de inworp. Klungelig pakt Beclea de bal. Beclea passt de bal met de wreef. Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBraila 36%, CS Jiul Petrosani 64%.
FCBraila - CS Jiul Petrosani 3:1