Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 17:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.030 [del]
  • Stadion: FCNB Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2923
FCNB Dynamoalex
NC Tactiek Attack
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 23.3
hopeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Popek rent richting de bal. Popek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dumitraşcu-Popescu met een snelle inworp. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Makuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Dynamoalex 0:1

7e minuut.
Inworp. Tulimowski met de inworp. Candelato is nu in balbezit. Makuch onderschept slim de pass. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Neaga bokst de bal weg.

15e minuut.
Ohlmark is nu in balbezit. Ohlmark passt de bal met de wreef. Dumitraşcu-Popescu probeert de bal aan de voet te houden. Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Popek rent richting de bal. Popek speelt de bal door. Makuch is nu in balbezit. Makuch schiet op doel. Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Dynamoalex 0:2

21e minuut.
Ohlmark heeft problemen om de bal te vangen. Ohlmark passt de bal in één keer door. Makuch rent richting de bal. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Dynamoalex 0:3

25e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo met een sublieme pass. Makuch rent richting de bal. Makuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Dynamoalex 0:4

26e minuut.
Dumitraşcu-Popescu probeert naar een medespeler te passen. Makuch heeft problemen om de bal te vangen. Makuch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dumitraşcu-Popescu met de inworp. Cardozo rent richting de bal. Cardozo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Neaga niet meer kan verder spelen. Öztokay komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Bauts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makuch is nu in balbezit. Makuch speelt de bal door. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ohlmark is nu in balbezit. Ohlmark probeert naar een medespeler te passen. Popek met een sublieme pass. Makuch is nu in balbezit. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Öztokay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNB 89%, Dynamoalex 11%.
FCNB - Dynamoalex 0:4

46e minuut.
Bauts passt de bal in één keer door. Popek rent richting de bal. Popek speelt de bal door. Cardozo rent richting de bal. Cardozo haalt uit met een fantastische trap. Öztokay bokst de bal weg. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Makuch heeft problemen om de bal te vangen. Makuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Dynamoalex 0:5

52e minuut.
Öztokay speelt de bal door. Inworp. Bauts met de inworp. Makuch is nu in balbezit. Makuch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Dynamoalex 0:6

54e minuut.
Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Ohlmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohlmark probeert naar een medespeler te passen. Popek rent richting de bal. Popek haalt uit met een fantastische trap. Öztokay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Ohlmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Popek verovert de bal door een tackle van achteren. Popek draait met de bal, schiet en ... Öztokay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Makuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Dynamoalex 0:7

64e minuut.
Dumitraşcu-Popescu met de inworp. Cardozo rent richting de bal. Cardozo passt de bal in één keer door. Popek is nu in balbezit. Popek passt de bal zonder na te denken. Öztokay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Venturi is nu in balbezit. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado passt de bal met de wreef. Makuch rent richting de bal. Makuch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Dynamoalex 0:8

74e minuut.
Popek speelt de bal door. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo speelt de bal door. Makuch is nu in balbezit. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Dynamoalex 0:9

77e minuut.
Öztokay met een harde bal richting middenveld. Ohlmark rent richting de bal. Ohlmark speelt de bal door. Makuch is nu in balbezit. Makuch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Öztokay trapt de bal weg van het doel. Ohlmark probeert naar een medespeler te passen. Makuch rent richting de bal. Makuch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Popek heeft problemen om de bal te vangen. Popek probeert naar een medespeler te passen. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Öztokay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ohlmark passt de bal zonder na te denken. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado onderschept slim de pass. Popek is nu in balbezit. Popek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Popek met een sublieme pass. Maldonado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maldonado geeft een hoge lob. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Dynamoalex 0:10

85e minuut.
Dumitraşcu-Popescu speelt de bal door. Daar is Makuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Öztokay bokst de bal weg. Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Candelato de bal. Bauts rent richting de bal. Bauts met een sublieme pass. Makuch rent richting de bal. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Dynamoalex 0:11

90e minuut.
Dumitraşcu-Popescu met een snelle inworp. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo met een sublieme pass. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Dynamoalex 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNB 81%, Dynamoalex 19%.
FCNB - Dynamoalex 0:12