Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamoalex FC Trapezului
Attack Tactiek 433
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 27.6
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Ohlmark is nu in balbezit. Komlosi begaat een overtreding. Ohlmark raakt geblesseerd tijdens het duel. Ohlmark zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Makuch maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FC Trapezului 1:0

5e minuut.
Makuch rent richting de bal. Makuch schiet op doel. Nistorescu heeft problemen om de bal te vangen. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Makuch kopt de bal weg. Bauts is nu in balbezit. Bauts passt de bal zonder na te denken. Makuch is nu in balbezit. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Bucătaru bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Macavei rent richting de bal. Popek verovert de bal door een tackle van achteren. Popek passt de bal zonder na te denken. Makuch rent richting de bal. Makuch draait met de bal, schiet en ... Bucătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft een hoge lob. Predeanu heeft problemen om de bal te vangen. Bauts is nu in balbezit. Bauts geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klungelig pakt Predeanu de bal. Esca bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ohlmark zijn tegenspeler op de grond. Ohlmark krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Predeanu probeert naar een medespeler te passen. Ohlmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohlmark met een sublieme pass. Makuch rent richting de bal. Makuch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamoalex 31%, FC Trapezului 69%.
Dynamoalex - FC Trapezului 1:0

66e minuut.
Tekinoğlu is nu in balbezit. Tekinoğlu geeft een hoge lob. Trică kopt de bal weg. Vînătoru kan de bal niet met de borst controleren. Vînătoru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Towneley is nu in balbezit. Towneley geeft een lange en hoge pass. Monteiro Neto heeft problemen om de bal te vangen. Vînătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vînătoru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamoalex 40%, FC Trapezului 60%.
Dynamoalex - FC Trapezului 1:0