Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCNB Kurzan
NC Tactiek Attack
42% Balbezit 58%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 59
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 37.9
hopeloos Schieten goed
tragisch Passen goed
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Şeitan met de inworp. Khắc Cường speelt de bal door. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel. Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:1

6e minuut.
Botje geeft een lange en hoge pass. Inworp. Şeitan met de inworp. Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Crăcan met een sublieme pass. Klungelig pakt Guziałek de bal. Candelato bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek onderschept slim de pass. Guziałek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak draait met de bal, schiet en ... Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:2

10e minuut.
Inworp. Şeitan met de inworp. Guziałek speelt de bal door. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Neaga probeert naar een medespeler te passen. Pühringer kopt de bal weg. Guziałek rent richting de bal. Guziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:3

12e minuut.
Şeitan passt de bal in één keer door. Pühringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak met een sublieme pass. Guziałek rent richting de bal. Guziałek draait met de bal, schiet en ... Neaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:4

13e minuut.
Şeitan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Crăcan de bal. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường haalt uit met een fantastische trap. Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

15e minuut.
Crăcan heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Cường rent richting de bal. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:5

16e minuut.
Pühringer onderschept slim de pass. Khắc Cường rent richting de bal. Guziałek rent richting de bal. Guziałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Guziałek de bal. Guziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:6

23e minuut.
Guziałek rent richting de bal. Guziałek probeert naar een medespeler te passen. Link rent richting de bal. Grosso onderschept slim de pass. Grosso speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:7

26e minuut.
Pühringer passt de bal in één keer door. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak met een sublieme pass. Klungelig pakt Crăcan de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Neaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pühringer met een sublieme pass. Robak is nu in balbezit. Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Neaga trapt de bal weg van het doel. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường passt de bal zonder na te denken. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Neaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Khắc Cường met een sublieme pass. Pühringer rent richting de bal. Pühringer speelt de bal door. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neaga trapt de bal weg van het doel. Pühringer kopt de bal weg. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Neaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zwierzak is nu in balbezit. Inworp. Link zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Neaga bokst de bal weg. Khắc Cường speelt de bal door. Guziałek rent richting de bal. Guziałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:8

44e minuut.
Klungelig pakt Tulimowski de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şeitan met een snelle inworp. Robak rent richting de bal. Robak passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNB 95%, Kurzan 5%.
FCNB - Kurzan 0:9

46e minuut.
Zwierzak probeert de bal met de borst te controleren. Zwierzak met een sublieme pass. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Şeitan controleert de bal met de borst. Şeitan draait met de bal, schiet en ... Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Khắc Cường speelt de bal door. Klungelig pakt Crăcan de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:10

49e minuut.
Crăcan passt de bal met de wreef. Guziałek is nu in balbezit. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường draait met de bal, schiet en ... Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:11

50e minuut.
Palumbo rent richting de bal. Palumbo geeft de bal voor. Robak probeert naar een medespeler te passen. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:12

52e minuut.
Inworp. Şeitan met de inworp. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek schiet op doel. Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Zwierzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierzak met een sublieme pass. Daar is Guziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:13

54e minuut.
Şeitan is nu in balbezit. Şeitan passt de bal zonder na te denken. Grosso speelt de bal door. Daar is Zwierzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierzak speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Palumbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Şeitan zal de hoekschop nemen. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Neaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Pollentier geeft de bal voor. Guziałek probeert de bal aan de voet te houden. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Guziałek kopt de bal weg. Daar is Pühringer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường schiet op doel. Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:14

62e minuut.
Botje geeft een lange en hoge pass. Khắc Cường kopt de bal weg. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan schiet op doel. Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:15

64e minuut.
Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:16

65e minuut.
Bogos komt het veld opgelopen. Burlacu komt het veld opgelopen. Pacak komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Şeitan is nu in balbezit. Şeitan speelt de bal door. Tulimowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burlacu rent richting de bal. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Pacak de bal. Pacak passt de bal in één keer door. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Khắc Cường speelt de bal door. Şeitan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Khắc Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khắc Cường draait met de bal, schiet en ... Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Buitenspel voor Burlacu. Goede buitenspelval van de verdediging. Neaga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Khắc Cường kopt de bal weg. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:17

73e minuut.
Daar is Lisień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pühringer probeert naar een medespeler te passen. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu draait met de bal, schiet en ... Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:18

76e minuut.
Khắc Cường met een sublieme pass. Zwierzak met een sublieme pass. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Botje geeft een lange en hoge pass. Khắc Cường speelt de bal door. Burlacu rent richting de bal. Burlacu draait met de bal, schiet en ... Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:19

81e minuut.
Link met een sublieme pass. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường speelt de bal door. Daar is Burlacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlacu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Pacak met een sublieme pass. Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak met een sublieme pass. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:20

88e minuut.
Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường speelt de bal door. Lisień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisień speelt de bal door. Khắc Cường geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pacak rent richting de bal. Pacak draait met de bal, schiet en ... Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - Kurzan 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNB 94%, Kurzan 6%.
FCNB - Kurzan 0:21