Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurzan FCNB
Attack Tactiek NC
55% Balbezit 45%
5% Spel op eigen helft 95%
72 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 14.8
solide Schieten hopeloos
goed Passen tragisch
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Lisień bereikt de bal nog maar net als eerste. Pühringer met een sublieme pass. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 1:0

2e minuut.
Dumitraşcu-Popescu probeert naar een medespeler te passen. Candelato is nu in balbezit. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Crăcan de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 2:0

5e minuut.
Dumitraşcu-Popescu probeert de bal aan de voet te houden. Pühringer speelt de bal door. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 3:0

6e minuut.
Madar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pühringer is nu in balbezit. Pühringer passt de bal in één keer door. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 4:0

10e minuut.
Madar onderschept slim de pass. Madar met een sublieme pass. Klungelig pakt Zwierzak de bal. Zwierzak draait met de bal, schiet en ... Guziałek springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 5:0

15e minuut.
Lisień probeert naar een medespeler te passen. Pühringer rent richting de bal. Pühringer passt de bal zonder na te denken. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Neaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Khắc Cường heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Cường haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Crăcan passt de bal zonder na te denken. Daar is Khắc Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khắc Cường met een sublieme pass. Guziałek rent richting de bal. Guziałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 6:0

19e minuut.
Hamzin met een sublieme pass. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak met een sublieme pass. Guziałek heeft problemen om de bal te vangen. Guziałek schiet op doel. Neaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guziałek rent richting de bal. Guziałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 7:0

21e minuut.
Tulimowski met een sublieme pass. Inworp. Şeitan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek passt de bal in één keer door. Neaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 8:0

23e minuut.
Botje geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şeitan met een snelle inworp. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak met een sublieme pass. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan schiet op doel. Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Neaga trapt de bal weg. Khắc Cường kopt de bal weg. Crăcan controleert de bal met de borst. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 9:0

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Şeitan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guziałek kopt de bal weg. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 10:0

30e minuut.
Guziałek kopt de bal weg. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan speelt de bal door. Guziałek rent richting de bal. Guziałek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zwierzak zal de hoekschop nemen. Guziałek springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pollentier verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Şeitan zal de hoekschop nemen. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Pollentier geeft een lange en hoge pass. Pühringer kopt de bal weg. Crăcan met een sublieme pass. Guziałek rent richting de bal. Guziałek schiet op doel. Paal! Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 11:0

34e minuut.
Botje controleert de bal met de borst. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şeitan met een snelle inworp. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Crăcan de bal. Khắc Cường met een sublieme pass. Neaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Madar verovert de bal door een tackle van achteren. Madar passt de bal met de wreef. Lisień is nu in balbezit. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel. Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 12:0

38e minuut.
Siemmens rent richting de bal. Siemmens geeft een lange en hoge pass. Madar probeert naar een medespeler te passen. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek draait met de bal, schiet en ... Neaga bokst de bal weg. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 13:0

41e minuut.
Şeitan rent richting de bal. Şeitan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Crăcan de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 14:0

43e minuut.
Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Crăcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường schiet op doel. Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 15:0

44e minuut.
Şeitan met de inworp. Guziałek rent richting de bal. Palumbo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guziałek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crăcan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 7%, FCNB 93%.
Kurzan - FCNB 16:0

46e minuut.
Madar passt de bal met de wreef. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak speelt de bal door. Guziałek rent richting de bal. Guziałek schiet op doel. Neaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường speelt de bal door. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 17:0

50e minuut.
Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Madar verovert de bal door een tackle van achteren. Madar speelt de bal door. Guziałek rent richting de bal. Guziałek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 18:0

52e minuut.
Guziałek passt de bal met de wreef. Khắc Cường met een sublieme pass. Klungelig pakt Crăcan de bal. Crăcan schiet op doel. Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 19:0

54e minuut.
Zwierzak passt de bal zonder na te denken. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường speelt de bal door. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek schiet op doel. Neaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guziałek rent richting de bal. Guziałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Madar de bal. Madar met een sublieme pass. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 20:0

58e minuut.
Daar is Zwierzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierzak speelt de bal door. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 21:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bogos komt het veld opgelopen. Burlacu komt het veld opgelopen. Pacak komt het veld opgelopen. Neaga trapt de bal weg van het doel. Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu draait met de bal, schiet en ... Neaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 22:0

61e minuut.
Burlacu rent richting de bal. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Pacak heeft problemen om de bal te vangen. Pacak schiet op doel. Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 23:0

63e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Şeitan zal de hoekschop nemen. Burlacu heeft problemen om de bal te vangen. Burlacu passt de bal met de wreef. Khắc Cường geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 24:0

64e minuut.
Inworp. Şeitan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burlacu is nu in balbezit. Khắc Cường geeft de bal voor. Pacak heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 25:0

65e minuut.
Şeitan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bogos de bal. Bogos speelt de bal door. Pacak is nu in balbezit. Pacak draait met de bal, schiet en ... Neaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Khắc Cường met een sublieme pass. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak passt de bal in één keer door. Daar is Pacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pühringer rent richting de bal. Pühringer speelt de bal door. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 26:0

69e minuut.
Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Burlacu met een sublieme pass. Pacak is nu in balbezit. Pacak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 27:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şeitan met de inworp. Burlacu speelt de bal door. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường schiet op doel. Neaga bokst de bal weg. Burlacu rent richting de bal. Burlacu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pacak de bal. Pacak speelt de bal door. Daar is Burlacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel. De bal raakt de paal. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 28:0

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Şeitan neemt de hoekschop. Pacak is nu in balbezit. Pacak draait met de bal, schiet en ... Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 29:0

75e minuut.
Bogos met een sublieme pass. Burlacu met een sublieme pass. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak haalt uit met een fantastische trap. Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Neaga met een harde bal richting middenveld. Burlacu rent richting de bal. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 30:0

76e minuut.
Dumitraşcu-Popescu speelt de bal door. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu heeft problemen om de bal te vangen. Burlacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 31:0

78e minuut.
Şeitan met de inworp. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak schiet op doel. Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 32:0

81e minuut.
Dumitraşcu-Popescu geeft de bal voor. Bogos rent richting de bal. Bogos speelt de bal door. Klungelig pakt Burlacu de bal. Burlacu schiet op doel. Neaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 33:0

84e minuut.
Şeitan met een snelle inworp. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu met een sublieme pass. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 34:0

85e minuut.
Şeitan met een snelle inworp. Klungelig pakt Khắc Cường de bal. Khắc Cường speelt de bal door. Pacak is nu in balbezit. Pacak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 35:0

86e minuut.
Pühringer rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Pühringer onderschept slim de pass. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 36:0

88e minuut.
Venturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan verovert de bal door een tackle van achteren. Şeitan met een sublieme pass. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường draait met de bal, schiet en ... Neaga bokst de bal weg. Burlacu heeft problemen om de bal te vangen. Burlacu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Bogos speelt de bal door. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel. Neaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel. Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCNB 37:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 2%, FCNB 98%.
Kurzan - FCNB 37:0