Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCSB1988 Kurzan
Normal Tactiek Attack
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
18.2 gemiddelde waardering 40.1
zwak Schieten solide
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường passt de bal zonder na te denken. Pühringer is nu in balbezit. Pühringer geeft de bal voor. Crăcan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Voichin probeert naar een medespeler te passen. Madar kopt de bal weg. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Grosso verovert de bal door een tackle van achteren. Grosso geeft een hoge lob. Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Burlacu rent richting de bal. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mihai trapt de bal weg. Khắc Cường kopt de bal weg. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Voichin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB1988 - Kurzan 0:1

10e minuut.
Daar is Ioveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drejan rent richting de bal. Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan schiet op doel. Voichin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB1988 - Kurzan 0:2

12e minuut.
Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso geeft een lange en hoge pass. Drejan heeft problemen om de bal te vangen. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Şeitan is nu in balbezit. Şeitan geeft de bal voor. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zwierzak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Drejan de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Coporan met een snelle inworp. Şeitan rent richting de bal. Şeitan passt de bal in één keer door. Daar is Crăcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Madar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silaghi. Madar raakt geblesseerd tijdens het duel. Madar met een snel genomen vrije trap. Crăcan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Şeitan met een sublieme pass. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Mihai rent richting de bal. Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Voichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mihai trapt de bal weg. Madar kopt de bal weg. Daar is Coporan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Voichin trapt de bal weg van het doel. Daar is Khắc Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khắc Cường speelt de bal door. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB1988 - Kurzan 0:3

23e minuut.
Zwierzak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mihai de bal. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Voichin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Pühringer rent richting de bal. Pühringer geeft een hoge lob. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel. Voichin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB1988 - Kurzan 0:4

34e minuut.
Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi passt de bal zonder na te denken. Coporan is nu in balbezit. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB1988 - Kurzan 0:5

36e minuut.
Burlacu met een sublieme pass. Klungelig pakt Şeitan de bal. Şeitan speelt de bal door. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Madar is nu in balbezit. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan passt de bal zonder na te denken. Burlacu heeft problemen om de bal te vangen. Burlacu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB1988 82%, Kurzan 18%.
FCSB1988 - Kurzan 0:5

50e minuut.
Drejan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

50e minuut.
Hamzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzin passt de bal met de wreef. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB1988 - Kurzan 0:6

51e minuut.
Klungelig pakt Brătescu de bal. Khắc Cường onderschept slim de pass. Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Grosso rent richting de bal. Grosso geeft een hoge lob. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Voichin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB1988 - Kurzan 0:7

57e minuut.
Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar onderschept slim de pass. Madar geeft de bal voor. Crăcan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mihai geeft de bal voor. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar met een sublieme pass. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Pacak komt het veld opgelopen. Bogos komt het veld opgelopen. Carache komt het veld opgelopen. Coporan met een snelle inworp. Ioveanu rent richting de bal. Carache maakt een afschuwelijke overtreding. Carache krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Ioveanu met de inworp. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Voichin met een harde bal richting middenveld. Pühringer geeft een hoge lob. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB1988 - Kurzan 0:8

65e minuut.
Pacak speelt de bal door. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường passt de bal met de wreef. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carache rent richting de bal. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB1988 - Kurzan 0:9

67e minuut.
Voichin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bogos is nu in balbezit. Bogos probeert naar een medespeler te passen. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB1988 - Kurzan 0:10

69e minuut.
Dodrescu rent richting de bal. Carache onderschept slim de pass. Carache passt de bal zonder na te denken. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak draait met de bal, schiet en ... Voichin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bogos speelt de bal door. Carache rent richting de bal. Carache heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Grosso passt de bal met de wreef. Khắc Cường speelt de bal door. Pacak is nu in balbezit. Pacak haalt uit met een fantastische trap. Voichin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB1988 - Kurzan 0:11

85e minuut.
Khắc Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Cường met een sublieme pass. Bogos speelt de bal door. Pacak rent richting de bal. Pacak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Mihai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burlacu neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pühringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pühringer probeert naar een medespeler te passen. Pacak rent richting de bal. Pacak draait met de bal, schiet en ... Voichin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB1988 89%, Kurzan 11%.
FCSB1988 - Kurzan 0:11