Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.RealMadrid egictos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.4
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Lord draait met de bal, schiet en ... Chişcă heeft problemen om de bal te vangen. Chişcă kopt de bal weg. Lord is nu in balbezit. Lord schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Archip raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mureşan komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Găină verovert de bal door een tackle van achteren. Găină geeft de bal voor. Daar is Butulan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcel rent richting de bal. Marcel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Găină is nu in balbezit. Găină passt de bal in één keer door. Daar is Marcel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcel schiet op doel. Butulan kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Chişcă geeft de bal voor. Daar is Horvat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lord is nu in balbezit. Lord haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Savu de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Filipoiu trapt de bal weg van het doel. Creangă kopt de bal weg. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Creangă kopt de bal weg. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ... Ciora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filipoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.RealMadrid - egictos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.RealMadrid 52%, egictos 48%.
Fc.RealMadrid - egictos 1:0

50e minuut.
Dracula probeert naar een medespeler te passen. Scamă rent richting de bal. Scamă speelt de bal door. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap. Filipoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.RealMadrid 54%, egictos 46%.
Fc.RealMadrid - egictos 1:0