Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
benico fc Academia Banat
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Stănăşel onderschept slim de pass. Stănăşel draait met de bal, schiet en ... Voinescu probeert de bal aan de voet te houden. Hristu is nu in balbezit. Hristu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Theodor probeert naar een medespeler te passen. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Purcaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deteşan neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Enache geeft een hoge lob. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Istrate zijn tegenspeler op de grond. Istrate krijgt een gele kaart. Deteşan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Enache zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Istrate heeft problemen om de bal te vangen. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rednic geeft een lange en hoge pass. Istrate kopt de bal weg. Klungelig pakt Vraciu de bal. Deteşan rent richting de bal. Deteşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
benico fc - Academia Banat 1:0

31e minuut.
Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel onderschept slim de pass. Stănăşel probeert naar een medespeler te passen. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benico fc 40%, Academia Banat 60%.
benico fc - Academia Banat 1:0

46e minuut.
Ceauşu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manolache komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Buftea probeert de bal aan de voet te houden. Enache is nu in balbezit. Vraciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vraciu krijgt een gele kaart.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel haalt uit met een fantastische trap. Enache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Buftea verovert de bal door een tackle van achteren. Buftea geeft een lange en hoge pass. Deteşan rent richting de bal. Purcaru heeft problemen om de bal te vangen. Purcaru draait met de bal, schiet en ... Dorobanţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benico fc 50%, Academia Banat 50%.
benico fc - Academia Banat 1:0