Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.RealMadrid PLOTONESTI
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Butulan is nu in balbezit. Butulan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Veseliu met de inworp. Pletosu geeft de bal voor. Cârstea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doboş is nu in balbezit. Doboş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.RealMadrid - PLOTONESTI 0:1

7e minuut.
Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Butulan rent richting de bal. Pletosu onderschept slim de pass. Pletosu draait met de bal, schiet en ... Cârstea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mihuţ rent richting de bal. Pletosu rent richting de bal. Doboş is nu in balbezit. Doboş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.RealMadrid - PLOTONESTI 0:2

15e minuut.
Ochetan speelt de bal door. Inworp. Vargalui met de inworp. Daar is Veseliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veseliu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu rent richting de bal. Creangă maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Creangă naar de kleedkamers voor een vroege douche. Veseliu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ianculescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cârstea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.RealMadrid - PLOTONESTI 0:3

34e minuut.
Doboş is nu in balbezit. Doboş passt de bal met de wreef. Doboş heeft problemen om de bal te vangen. Doboş schiet op doel. Butulan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.RealMadrid - PLOTONESTI 0:4

35e minuut.
Lord probeert naar een medespeler te passen. Dracula heeft problemen om de bal te vangen. Doboş verovert de bal door een tackle van achteren. Doboş haalt uit met een fantastische trap. Cârstea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.RealMadrid 67%, PLOTONESTI 33%.
Fc.RealMadrid - PLOTONESTI 0:4

48e minuut.
Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu passt de bal zonder na te denken. Doboş rent richting de bal. Doboş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doboş is nu in balbezit. Doboş schiet op doel. Cârstea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Butulan geeft een lange en hoge pass. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargalui rent richting de bal. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.RealMadrid - PLOTONESTI 1:4

81e minuut.
Brătescu is nu in balbezit. Scamă onderschept slim de pass. Scamă met een sublieme pass. Dracula rent richting de bal. Dracula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.RealMadrid 55%, PLOTONESTI 45%.
Fc.RealMadrid - PLOTONESTI 1:4