Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Hunedoara Academia Banat
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu passt de bal zonder na te denken. Vintilă is nu in balbezit. Ostaşu onderschept slim de pass. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Şeicaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu onderschept slim de pass. Hristu passt de bal in één keer door. Stănăşel is nu in balbezit. Stănăşel schiet op doel. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Sucă geeft een hoge lob. Inworp. Buftea met een snelle inworp. Stănăşel is nu in balbezit. Stănăşel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Nanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Ostaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sofian rent richting de bal. Ostaşu is nu in balbezit. Ostaşu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bobeş geeft een hoge lob. Cârstoiu kopt de bal weg. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian rent richting de bal. Sofian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vraciu speelt de bal door. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hristu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hristu kan niet meer verder spelen. Movilescu komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Buftea rent richting de bal. Sucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Buftea verovert de bal door een tackle van achteren. Buftea geeft een lange en hoge pass. Cristescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Hunedoara - Academia Banat 0:1

38e minuut.
Manolache passt de bal in één keer door. Nanu geeft een hoge lob. Stănăşel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Hunedoara 57%, Academia Banat 43%.
F.C. Hunedoara - Academia Banat 0:1

50e minuut.
Stănăşel verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşel geeft de bal voor. Şeicaru kopt de bal weg. Movilescu is nu in balbezit. Movilescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bobeş is nu in balbezit. Albulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Albulescu probeert naar een medespeler te passen. Vraciu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Movilescu de bal onder controle te krijgen. Cârstoiu rent richting de bal. Cârstoiu met een sublieme pass. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Hunedoara - Academia Banat 1:1

79e minuut.
Istrate onderschept slim de pass. Istrate probeert naar een medespeler te passen. Sofian is nu in balbezit. Istrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Istrate passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Hunedoara 54%, Academia Banat 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Hunedoara - Academia Banat 1:1