Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
benico fc Claar
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Siladi rent richting de bal. Deteşan rent richting de bal. Deteşan passt de bal in één keer door. Stratulat is nu in balbezit. Stratulat haalt uit met een fantastische trap. Havriciuc bokst de bal weg. Birlea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Enache geeft de bal voor. Prunariu rent richting de bal. Cimbru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cimbru krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Cimbru passt de bal met de wreef. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu speelt de bal door. Prodan rent richting de bal. Prodan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Crăciunescu krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daar is Prunariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodan rent richting de bal. Prodan passt de bal in één keer door. Butanu rent richting de bal. Butanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
benico fc - Claar 0:1

35e minuut.
Gîrbaciu trapt de bal weg van het doel. Deteşan kopt de bal weg. Mânzeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stratulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratulat draait met de bal, schiet en ... Havriciuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Havriciuc speelt de bal door. Vulpescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpescu speelt de bal door. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benico fc 54%, Claar 46%.
benico fc - Claar 0:1

65e minuut.
Daar is Birlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stratulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratulat schiet op doel. Deteşan is nu in balbezit. Deteşan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rednic verovert de bal door een tackle van achteren. Rednic geeft een hoge lob. Mânzeanu heeft problemen om de bal te vangen. Stratulat is nu in balbezit. Stratulat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
benico fc - Claar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benico fc 66%, Claar 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
benico fc - Claar 1:1