Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
benico fc F.C. Hunedoara
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 14.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Lup is nu in balbezit. Deteşan verovert de bal door een tackle van achteren. Purcaru rent richting de bal. Deteşan rent richting de bal. Deteşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
benico fc - F.C. Hunedoara 1:0

14e minuut.
Deteşan onderschept slim de pass. Deteşan met een sublieme pass. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan rent richting de bal. Deteşan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Albulescu probeert naar een medespeler te passen. Ostaşu heeft problemen om de bal te vangen. Enache verovert de bal door een tackle van achteren. Sofian onderschept slim de pass. Sofian schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ostaşu is nu in balbezit. Gîrbaciu rent richting de bal. Sofian begaat een overtreding. Sofian krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Purcaru onderschept slim de pass. Deteşan rent richting de bal. Klungelig pakt Purcaru de bal. Deteşan is nu in balbezit. Deteşan schiet op doel. Cristescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Cârstoiu probeert de bal aan de voet te houden. Ostaşu is nu in balbezit. Met opzet legt Enache zijn tegenspeler op de grond. Enache krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Enache geeft een lange en hoge pass. Sucă kopt de bal weg. Theodor rent richting de bal. Theodor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
benico fc - F.C. Hunedoara 2:0

45e minuut.
Theodor geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Şeicaru de bal onder controle te krijgen. Marga is nu in balbezit. Marga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
benico fc - F.C. Hunedoara 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benico fc 47%, F.C. Hunedoara 53%.
benico fc - F.C. Hunedoara 3:0

46e minuut.
Sofian probeert naar een medespeler te passen. Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor passt de bal zonder na te denken. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sucă rent richting de bal. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucă verovert de bal door een tackle van achteren. Sucă geeft een hoge lob. Ostaşu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Purcaru is nu in balbezit. Deteşan rent richting de bal. Speriatu onderschept slim de pass. Purcaru onderschept slim de pass. Purcaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benico fc 50%, F.C. Hunedoara 50%.
benico fc - F.C. Hunedoara 3:0