Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Hunedoara benico fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Prunariu onderschept slim de pass. Sofian verovert de bal door een tackle van achteren. Sofian passt de bal met de wreef. Teodoru rent richting de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Iftodi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teodoru is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Hunedoara - benico fc 1:0

12e minuut.
Daar is Deteşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan verovert de bal door een tackle van achteren. Stratulat rent richting de bal. Stratulat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Hunedoara - benico fc 1:1

16e minuut.
Gîrbaciu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carol met een snelle inworp. Sofian rent richting de bal. Sofian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian rent richting de bal. Prunariu verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Theodor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deteşan rent richting de bal. Stratulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratulat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Hunedoara - benico fc 1:2

35e minuut.
Sofian is nu in balbezit. Prunariu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sofian raakt geblesseerd tijdens het duel. Albulescu met een snel genomen vrije trap. Teodoru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Prunariu probeert naar een medespeler te passen. Miala rent richting de bal. Miala geeft de bal voor. Stratulat rent richting de bal. Stratulat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Carol met een snelle inworp. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian met een sublieme pass. Teodoru rent richting de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Hunedoara 51%, benico fc 49%.
F.C. Hunedoara - benico fc 1:2

51e minuut.
Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor passt de bal zonder na te denken. Stratulat is nu in balbezit. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Prunariu is nu in balbezit. Carol verovert de bal door een tackle van achteren. Carol speelt de bal door. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Rednic speelt de bal door. Stratulat is nu in balbezit. Stratulat passt de bal in één keer door. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Prunariu rent richting de bal. Prunariu passt de bal in één keer door. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratulat rent richting de bal. Stratulat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Cristescu met een harde bal richting middenveld. Prunariu kopt de bal weg. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Hunedoara 52%, benico fc 48%.
F.C. Hunedoara - benico fc 1:2