Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia Banat egictos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Hristu passt de bal in één keer door. Istrate is nu in balbezit. Marcel verovert de bal door een tackle van achteren. Archip is nu in balbezit. Archip haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Cosma passt de bal zonder na te denken. Siboiu rent richting de bal. Siboiu speelt de bal door. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klungelig pakt Savu de bal. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Savu maakt een afschuwelijke overtreding. Savu krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Marcel kopt de bal weg. Ceauşu rent richting de bal. Nedelcu begaat een overtreding. Nedelcu krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Nedelcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Archip de bal. Vraciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Archip raakt geblesseerd tijdens het duel. Archip wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Horvat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobeş met een snelle inworp. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel haalt uit met een fantastische trap. Filipoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buftea is nu in balbezit. Buftea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Chişcă de bal. Cosma is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stănăşel. Stănăşel krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Hristu is nu in balbezit. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşel is nu in balbezit. Stănăşel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Banat - egictos 1:0

39e minuut.
Istrate rent richting de bal. Istrate passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nicolaie de bal. Archip is nu in balbezit. Archip draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bobeş passt de bal zonder na te denken. Stănăşel rent richting de bal. Horvat begaat een overtreding. Horvat krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Horvat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobeş met de inworp. Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Nicolaie rent richting de bal. Marcel verovert de bal door een tackle van achteren. Archip rent richting de bal. Archip draait met de bal, schiet en ... Vintilă probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Academia Banat - egictos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Banat 47%, egictos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Academia Banat - egictos 1:1

59e minuut.
Horvat rent richting de bal. Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeş probeert naar een medespeler te passen. Hristu is nu in balbezit. Hristu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vraciu met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savu met de inworp. Nedelcu kan de bal niet met de borst controleren. Nedelcu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Vraciu de bal onder controle te krijgen. Archip rent richting de bal. Archip passt de bal in één keer door. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Banat 50%, egictos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Academia Banat - egictos 1:1