Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
egictos Academia Banat
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Siboiu geeft een lange en hoge pass. Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă onderschept slim de pass. Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip schiet op doel. Dorobanţ bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nedelcu geeft de bal voor. Manolescu kopt de bal weg. Daar is Archip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcel is nu in balbezit. Marcel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
egictos - Academia Banat 1:0

31e minuut.
Stănăşilă is nu in balbezit. Vraciu verovert de bal door een tackle van achteren. Vraciu probeert naar een medespeler te passen. Hristu rent richting de bal. Hristu schiet op doel. Filipoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ciora de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buftea zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vintilă is nu in balbezit. Vintilă geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vraciu de bal onder controle te krijgen. Archip rent richting de bal. Archip draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
egictos - Academia Banat 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egictos 31%, Academia Banat 69%.
egictos - Academia Banat 2:0

57e minuut.
Siboiu verovert de bal door een tackle van achteren. Siboiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marcel de bal. Marcel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egictos - Academia Banat 3:0

66e minuut.
Inworp. Nedelcu met de inworp. Ceauşu is nu in balbezit. Archip verovert de bal door een tackle van achteren. Archip geeft een lange en hoge pass. Dorobanţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Tontu rent richting de bal. Hristu onderschept slim de pass. Ciora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciora krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Istrate rent richting de bal. Archip verovert de bal door een tackle van achteren. Archip met een sublieme pass. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel schiet op doel. Dorobanţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Hristu rent richting de bal. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma is nu in balbezit. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egictos 47%, Academia Banat 53%.
egictos - Academia Banat 3:0