Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
benico fc Fc.RealMadrid
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Purcaru is nu in balbezit. Deteşan is nu in balbezit. Purcaru rent richting de bal. Deteşan is nu in balbezit. Deteşan draait met de bal, schiet en ... Cârstea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cârstea met een sublieme pass. Prunariu kopt de bal weg. Creangă heeft problemen om de bal te vangen. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benico fc 49%, Fc.RealMadrid 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
benico fc - Fc.RealMadrid 0:0

49e minuut.
Miala speelt de bal door. Daar is Theodor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vârtejaru begaat een overtreding. Vârtejaru krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Miala met een snelle inworp. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ begaat een overtreding. Prunariu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Prunariu kan niet meer verder spelen. Otava komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Miala passt de bal zonder na te denken. Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihuţ. Mihuţ krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benico fc 48%, Fc.RealMadrid 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
benico fc - Fc.RealMadrid 0:0