Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metaloglobus PLOTONESTI
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Năstăsoiu is nu in balbezit. Pletosu onderschept slim de pass. Pletosu passt de bal zonder na te denken. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlad met een sublieme pass. Turtă speelt de bal door. Dulea is nu in balbezit. Dulea schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Metaloglobus - PLOTONESTI 1:0

14e minuut.
Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu speelt de bal door. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlad speelt de bal door. Binescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu onderschept slim de pass. Veseliu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doboş onderschept slim de pass. Doboş met een sublieme pass. Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş onderschept slim de pass. Doboş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pletosu passt de bal zonder na te denken. Doboş rent richting de bal. Vezeanu rent richting de bal. Doboş onderschept slim de pass. Doboş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaloglobus 55%, PLOTONESTI 45%.
Metaloglobus - PLOTONESTI 1:0

58e minuut.
Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu onderschept slim de pass. Pletosu passt de bal met de wreef. Doboş rent richting de bal. Doboş schiet op doel. Boiangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boiangiu met een sublieme pass. Cucu kopt de bal weg. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vlad rent richting de bal. Chivulete is nu in balbezit. Brătescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chivulete raakt geblesseerd tijdens het duel. Chivulete zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stoica bokst de bal weg.

74e minuut.
Vlad geeft de bal voor. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici geeft de bal voor. Căpăţână probeert de bal aan de voet te houden. Dulea rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaloglobus 45%, PLOTONESTI 55%.
Metaloglobus - PLOTONESTI 1:0