Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PLOTONESTI Claar
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 21.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu passt de bal in één keer door. Vulpescu is nu in balbezit. Vulpescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Butanu passt de bal in één keer door. Neculau met een sublieme pass. Vulpescu is nu in balbezit. Prodan is nu in balbezit. Prodan schiet op doel. Stoica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Inworp. Neculau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butanu is nu in balbezit. Butanu haalt uit met een fantastische trap. Vlad probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PLOTONESTI - Claar 0:1

32e minuut.
Vargalui geeft een lange en hoge pass. Inworp. Neculau met de inworp. Butanu rent richting de bal. Butanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Stoica trapt de bal weg. Pletosu kopt de bal weg. Klungelig pakt Filantropol de bal. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vargalui verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciunescu begaat een overtreding. Vargalui raakt geblesseerd tijdens het duel. Vargalui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Doboş rent richting de bal. Doboş draait met de bal, schiet en ... Havriciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Siladi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doboş rent richting de bal. Doboş schiet op doel. Havriciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PLOTONESTI - Claar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PLOTONESTI 49%, Claar 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PLOTONESTI - Claar 1:1

46e minuut.
Vlad probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Prodan de bal onder controle te krijgen. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu draait met de bal, schiet en ... Căpăţână probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Stoica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Vlad rent richting de bal. Vlad speelt de bal door. Brătescu is nu in balbezit. Butanu verovert de bal door een tackle van achteren. Butanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PLOTONESTI - Claar 1:2

56e minuut.
Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciunescu passt de bal in één keer door. Prodan rent richting de bal. Prodan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cimbru passt de bal in één keer door. Vulpescu rent richting de bal. Vulpescu probeert naar een medespeler te passen. Prodan heeft problemen om de bal te vangen. Prodan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stoica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Neculau rent richting de bal. Neculau met een sublieme pass. Prodan is nu in balbezit. Prodan schiet op doel. Stoica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PLOTONESTI - Claar 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PLOTONESTI 58%, Claar 42%.
PLOTONESTI - Claar 1:3