Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.RealMadrid Academia Banat
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Dracula is nu in balbezit. Lord is nu in balbezit. Nicolaie rent richting de bal. Dracula onderschept slim de pass. Dracula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Stănăşel verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşel passt de bal met de wreef. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.RealMadrid - Academia Banat 0:1

25e minuut.
Creangă passt de bal met de wreef. Vraciu speelt de bal door. Hristu rent richting de bal. Hristu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.RealMadrid - Academia Banat 0:2

40e minuut.
Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeş speelt de bal door. Hristu heeft problemen om de bal te vangen. Hristu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.RealMadrid - Academia Banat 0:3

44e minuut.
Buftea geeft de bal voor. Hristu is nu in balbezit. Hristu haalt uit met een fantastische trap. Butulan probeert de bal aan de voet te houden. Cârstea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.RealMadrid - Academia Banat 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.RealMadrid 54%, Academia Banat 46%.
Fc.RealMadrid - Academia Banat 0:4

67e minuut.
Daar is Butulan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănăşel is nu in balbezit. Stănăşel passt de bal in één keer door. Hristu is nu in balbezit. Hristu draait met de bal, schiet en ... Cârstea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Creangă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buftea rent richting de bal. Buftea passt de bal met de wreef. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.RealMadrid 54%, Academia Banat 46%.
Fc.RealMadrid - Academia Banat 0:4