Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PLOTONESTI F.C. Hunedoara
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Sofian met een sublieme pass. Ostaşu is nu in balbezit. Vargalui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vargalui naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... Vlad heeft problemen om de bal te vangen. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... Stoica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Nanu geeft een hoge lob. Inworp. Brătescu met de inworp. Doboş is nu in balbezit. Doboş geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Pletosu verovert de bal door een tackle van achteren. Pletosu passt de bal in één keer door. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PLOTONESTI 44%, F.C. Hunedoara 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PLOTONESTI - F.C. Hunedoara 0:0

56e minuut.
Doboş rent richting de bal. Doboş geeft een hoge lob. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. Cristescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pletosu geeft een hoge lob. Carol rent richting de bal. Carol met een sublieme pass. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu schiet op doel. Stoica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ianculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Cârstoiu met een snelle inworp. Sofian is nu in balbezit. Sofian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PLOTONESTI 45%, F.C. Hunedoara 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PLOTONESTI - F.C. Hunedoara 0:0