Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc dileaua Metaloglobus
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Ţugurlan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ahilie met een snelle inworp. Munteanu is nu in balbezit. Munteanu probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cucu kan de bal niet met de borst controleren. Cucu met een sublieme pass. Nicodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Hagi de bal onder controle te krijgen. Dulea is nu in balbezit. Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă onderschept slim de pass. Turtă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hagi met een sublieme pass. Klungelig pakt Dulea de bal. Hagi rent richting de bal. Turtă verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hagi kopt de bal weg. Klungelig pakt Sfeclă de bal. Dulea is nu in balbezit. Dulea haalt uit met een fantastische trap. Malancu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Moisescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cucu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turtă is nu in balbezit. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Hanganu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Ahilie is nu in balbezit. Ahilie geeft een hoge lob. Dobrotă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicodin rent richting de bal. Nicodin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc dileaua 49%, Metaloglobus 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc dileaua - Metaloglobus 0:0

47e minuut.
Malancu probeert de bal aan de voet te houden. Malancu met een sublieme pass. Sfeclă speelt de bal door. Turtă rent richting de bal. Turtă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Osadici met een sublieme pass. Mătăsaru rent richting de bal. Dulea is nu in balbezit. Dulea draait met de bal, schiet en ... Hanganu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc dileaua - Metaloglobus 0:1

72e minuut.
Chivulete is nu in balbezit. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru geeft een lange en hoge pass. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu schiet op doel. Hanganu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dulea probeert de bal met de borst te controleren. Hanganu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dulea rent richting de bal. Dulea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc dileaua - Metaloglobus 0:2

77e minuut.
Osadici kopt de bal weg. Mătăsaru is nu in balbezit. Turtă met een sublieme pass. Klungelig pakt Dulea de bal. Dulea schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Oprişan met de inworp. Munteanu speelt de bal door. Turtă is nu in balbezit. Moisescu rent richting de bal. Moisescu geeft de bal voor. Boiangiu bokst de bal weg.

85e minuut.
Oprişan rent richting de bal. Oprişan passt de bal met de wreef. Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodin onderschept slim de pass. Nicodin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc dileaua 57%, Metaloglobus 43%.
fc dileaua - Metaloglobus 0:2