Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
benico fc PLOTONESTI
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


25e minuut.
Daar is Voinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enache met een sublieme pass. Marga rent richting de bal. Doboş onderschept slim de pass. Doboş geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Purcaru probeert naar een medespeler te passen. Deteşan heeft problemen om de bal te vangen. Deteşan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
benico fc - PLOTONESTI 1:0

39e minuut.
Rednic passt de bal in één keer door. Doboş is nu in balbezit. Doboş geeft een hoge lob. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu onderschept slim de pass. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
benico fc - PLOTONESTI 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benico fc 60%, PLOTONESTI 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
benico fc - PLOTONESTI 1:1

49e minuut.
Veseliu geeft een lange en hoge pass. Pletosu heeft problemen om de bal te vangen. Ianculescu geeft een hoge lob. Doboş rent richting de bal. Doboş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
benico fc - PLOTONESTI 1:2

66e minuut.
Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache met een sublieme pass. Ianculescu met een sublieme pass. Doboş is nu in balbezit. Doboş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rednic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Râlea komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pletosu onderschept slim de pass. Pletosu passt de bal in één keer door. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş verovert de bal door een tackle van achteren. Doboş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benico fc 57%, PLOTONESTI 43%.
benico fc - PLOTONESTI 1:2