Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PLOTONESTI Academia Banat
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Stănăşel rent richting de bal. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu speelt de bal door. Doboş is nu in balbezit. Doboş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bobeş passt de bal zonder na te denken. Hristu is nu in balbezit. Stănăşel is nu in balbezit. Stănăşel draait met de bal, schiet en ... Stoica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PLOTONESTI - Academia Banat 0:1

27e minuut.
Istrate is nu in balbezit. Pletosu onderschept slim de pass. Pletosu passt de bal zonder na te denken. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PLOTONESTI - Academia Banat 1:1

31e minuut.
Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolescu onderschept slim de pass. Pletosu verovert de bal door een tackle van achteren. Doboş rent richting de bal. Doboş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Istrate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pletosu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Doboş de bal. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu draait met de bal, schiet en ... Dorobanţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PLOTONESTI 38%, Academia Banat 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PLOTONESTI - Academia Banat 1:1

61e minuut.
Manolescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Doboş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ianculescu geeft de bal voor. Nicolaie is nu in balbezit. Doboş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doboş krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Stoica probeert naar een medespeler te passen. Căpăţână probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buftea neemt de hoekschop. Klungelig pakt Cãrbunaru de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PLOTONESTI - Academia Banat 1:2

72e minuut.
Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş rent richting de bal. Pletosu is nu in balbezit. Doboş is nu in balbezit. Doboş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Brătescu onderschept slim de pass. Istrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brătescu krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Doboş rent richting de bal. Doboş passt de bal met de wreef. Pletosu heeft problemen om de bal te vangen. Doboş is nu in balbezit. Doboş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Brătescu heeft problemen om de bal te vangen. Vlad is nu in balbezit. Vlad passt de bal in één keer door. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dorobanţ trapt de bal weg. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel passt de bal zonder na te denken. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PLOTONESTI 51%, Academia Banat 49%.
PLOTONESTI - Academia Banat 1:2