Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
benico fc fc dileaua
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Munteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu onderschept slim de pass. Prunariu probeert naar een medespeler te passen. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
benico fc - fc dileaua 1:0

8e minuut.
Ruicu rent richting de bal. Ruicu passt de bal in één keer door. Enache speelt de bal door. Munteanu rent richting de bal. Munteanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Nicodin rent richting de bal. Enache onderschept slim de pass. Enache met een sublieme pass. Deteşan heeft problemen om de bal te vangen. Deteşan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Deteşan verovert de bal door een tackle van achteren. Deteşan passt de bal zonder na te denken. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru onderschept slim de pass. Purcaru schiet op doel. Hanganu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mătăsaru. Marga raakt geblesseerd tijdens het duel. Enache zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Theodor is nu in balbezit. Theodor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Deteşan de bal. Deteşan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
benico fc - fc dileaua 2:0

44e minuut.
Miala bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodin is nu in balbezit. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Munteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Munteanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benico fc 53%, fc dileaua 47%.
benico fc - fc dileaua 2:0

50e minuut.
Voinescu geeft de bal voor. Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sfeclă. Sfeclă krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Prunariu rent richting de bal. Munteanu onderschept slim de pass. Enache is nu in balbezit. Munteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Munteanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benico fc 67%, fc dileaua 33%.
benico fc - fc dileaua 2:0