Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.RealMadrid F.C. Hunedoara
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Cârstoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru rent richting de bal. Cârstoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cârstoiu passt de bal zonder na te denken. Albulescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Oprică geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cârstoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sofian is nu in balbezit. Sofian geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Butulan probeert naar een medespeler te passen. Sofian rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Creangă. Creangă krijgt een gele kaart. Sofian raakt geblesseerd tijdens het duel. Albulescu met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.RealMadrid 76%, F.C. Hunedoara 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc.RealMadrid - F.C. Hunedoara 0:0

53e minuut.
Nanu speelt de bal door. Carol rent richting de bal. Carol passt de bal zonder na te denken. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu schiet op doel. Cârstea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Ochetan rent richting de bal. Ochetan geeft de bal voor. Speriatu kopt de bal weg. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Nanu is nu in balbezit. Nanu geeft een hoge lob. Butulan heeft problemen om de bal te vangen. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lup probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Catinca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cârstoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică onderschept slim de pass. Oprică geeft een lange en hoge pass. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.RealMadrid 54%, F.C. Hunedoara 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc.RealMadrid - F.C. Hunedoara 0:0