Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Tg. Frumos AiciAcum
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Brescan rent richting de bal. Brescan geeft de bal voor. Klungelig pakt Doru de bal. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dumitru met een sublieme pass. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu geeft een hoge lob. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Tg. Frumos - AiciAcum 0:1

33e minuut.
Doru heeft problemen om de bal te vangen. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu met een sublieme pass. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Neag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doru rent richting de bal. Met opzet legt Dumitru zijn tegenspeler op de grond. Dumitru krijgt een gele kaart. Doru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Deacon is nu in balbezit. Voiculescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voiculescu krijgt een gele kaart. Deacon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deacon kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Râpnu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Viitorul Tg. Frumos - AiciAcum 1:1

40e minuut.
Tontu probeert naar een medespeler te passen. Gherea is nu in balbezit. László is nu in balbezit. Gherea verovert de bal door een tackle van achteren. Gherea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Tg. Frumos - AiciAcum 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Tg. Frumos 58%, AiciAcum 42%.
FC Viitorul Tg. Frumos - AiciAcum 2:1

49e minuut.
Deacon is nu in balbezit. Gherea is nu in balbezit. László onderschept slim de pass. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cioropina passt de bal met de wreef. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru rent richting de bal. Deacon verovert de bal door een tackle van achteren. Deacon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ielcean rent richting de bal. Beldeanu rent richting de bal. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Tg. Frumos 36%, AiciAcum 64%.
FC Viitorul Tg. Frumos - AiciAcum 2:1