Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lazio Sibiu Raducaneni AEL
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 23.4
adequate Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Cazan passt de bal met de wreef. Marză rent richting de bal. Marză passt de bal met de wreef. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Codreanu met een harde bal richting middenveld. Grama kopt de bal weg. Baltariu heeft problemen om de bal te vangen. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nistorescu trapt de bal weg van het doel. Grama kopt de bal weg. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan haalt uit met een fantastische trap. Nistorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Cazan heeft problemen om de bal te vangen. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan onderschept slim de pass. Cazan haalt uit met een fantastische trap. Nistorescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Sibiu - Raducaneni AEL 1:0

27e minuut.
Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tağıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu verovert de bal door een tackle van achteren. Butacu draait met de bal, schiet en ... Tănăsescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lazio Sibiu - Raducaneni AEL 1:1

30e minuut.
Scamă rent richting de bal. Scamă speelt de bal door. Cazan is nu in balbezit. Cazan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Sibiu - Raducaneni AEL 2:1

32e minuut.
Grama probeert naar een medespeler te passen. Cazan rent richting de bal. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan schiet op doel. Nistorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Codreanu heeft problemen om de bal te vangen. Codreanu geeft een hoge lob. Udrea kopt de bal weg. Scamă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scamă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă onderschept slim de pass. Scamă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Sibiu - Raducaneni AEL 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio Sibiu 29%, Raducaneni AEL 71%.
Lazio Sibiu - Raducaneni AEL 3:1

50e minuut.
Nistorescu probeert naar een medespeler te passen. Scamă kopt de bal weg. Klungelig pakt Codreanu de bal. Cazan rent richting de bal. Cazan draait met de bal, schiet en ... Nistorescu bokst de bal weg.

53e minuut.
Cazan verovert de bal door een tackle van achteren. Cazan probeert naar een medespeler te passen. Scamă is nu in balbezit. Scamă schiet op doel. Codreanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nistorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Cristea rent richting de bal. Grama verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă speelt de bal door. Cazan is nu in balbezit. Cazan draait met de bal, schiet en ... Nistorescu bokst de bal weg.

64e minuut.
Cristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă passt de bal zonder na te denken. Cazan is nu in balbezit. Cazan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Sibiu - Raducaneni AEL 4:1

77e minuut.
Scamă is nu in balbezit. Scamă speelt de bal door. Cazan rent richting de bal. Cazan draait met de bal, schiet en ... Codreanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Sibiu - Raducaneni AEL 5:1

85e minuut.
Reyes probeert de bal met de borst te controleren. Reyes passt de bal in één keer door. Codreanu is nu in balbezit. Udrea verovert de bal door een tackle van achteren. Udrea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Grama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă passt de bal in één keer door. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio Sibiu 21%, Raducaneni AEL 79%.
Lazio Sibiu - Raducaneni AEL 5:1