Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
petrolul fc fc sud06
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


23e minuut.
Ruicu met de inworp. Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea rent richting de bal. Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gherghe verovert de bal door een tackle van achteren. Nichifor is nu in balbezit. Gherghe rent richting de bal. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: petrolul fc 47%, fc sud06 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
petrolul fc - fc sud06 0:0

46e minuut.
Gherghe heeft problemen om de bal te vangen. Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor passt de bal in één keer door. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Varjan de bal onder controle te krijgen. Niculaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor verovert de bal door een tackle van achteren. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. Chiran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Niculaie verovert de bal door een tackle van achteren. Ţirtea rent richting de bal. Nichifor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nichifor krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Ţirtea kopt de bal weg. Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru passt de bal met de wreef. Beştea is nu in balbezit. Beştea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
petrolul fc - fc sud06 1:0

84e minuut.
Theodor probeert naar een medespeler te passen. Niculaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe verovert de bal door een tackle van achteren. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe rent richting de bal. Nichifor is nu in balbezit. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: petrolul fc 43%, fc sud06 57%.
petrolul fc - fc sud06 1:0