Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lazio Sibiu Real Botosani
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Silveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă onderschept slim de pass. Scamă passt de bal met de wreef. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Grama is nu in balbezit. Grama probeert naar een medespeler te passen. Scamă met een sublieme pass. Masajada rent richting de bal. Masajada geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Grama onderschept slim de pass. Grama probeert naar een medespeler te passen. Silveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan onderschept slim de pass. Cazan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă probeert naar een medespeler te passen. Udrea probeert naar een medespeler te passen. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Sibiu - Real Botosani 1:0

30e minuut.
Udrea met een sublieme pass. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Silveanu zijn tegenspeler op de grond. Silveanu krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Silveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama is nu in balbezit. Grama passt de bal in één keer door. Daar is Cazan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazan schiet op doel. De bal raakt de paal. Demirian bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Sibiu - Real Botosani 2:0

35e minuut.
Cercel is nu in balbezit. Silveanu geeft de bal voor. Grama speelt de bal door. Cazan rent richting de bal. Cazan draait met de bal, schiet en ... Demirian bokst de bal weg. Masajada rent richting de bal. Masajada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Sibiu - Real Botosani 3:0

39e minuut.
Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă passt de bal met de wreef. Cazan rent richting de bal. Cazan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Cazan geeft een lange en hoge pass. Dragomirescu kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Masajada neemt de hoekschop. Cazan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Sibiu - Real Botosani 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio Sibiu 23%, Real Botosani 77%.
Lazio Sibiu - Real Botosani 4:0

52e minuut.
Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cazan de bal. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan rent richting de bal. Cazan haalt uit met een fantastische trap. Demirian bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Sibiu - Real Botosani 5:0

78e minuut.
Daar is Kasprzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasprzyk geeft een hoge lob. Mureşan rent richting de bal. Cazan onderschept slim de pass. Cazan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Drăguloiu is nu in balbezit. Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă passt de bal met de wreef. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nasolu speelt de bal door. Cazan rent richting de bal. Cazan draait met de bal, schiet en ... Demirian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio Sibiu 26%, Real Botosani 74%.
Lazio Sibiu - Real Botosani 5:0